Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Bulgărași cu brânză, pește și ardei

Bulgărași cu brânză, pește și ardei

 

de la 8 luni

Ingrediente:
150 g brânză dulce de vaci;

1 ardei gras roșu copt;

100 g file de păstrăv;

albușul de la un ou fiert

Mod de preparare:

Ardeiul roșu îl speli și îl coci pe un gril. Speli fileul de păstrăv în apă clocotită pentru 10 minute.. Când este gata ardeiul, îl pui în apă, îl cureți de coajă și îl ștergi cu prosoape absorbante. Adaugi peste brânza dulce fileul de pește sfărâmat, albușul de ou dat pe răzătoare și amesteci foarte bine compoziția. La final, pui ardeiul copt tocat cubulețe și scurs de zeamă. Formezi  bulgărași pe care-i așezi pe un platou.

Sfat!

Brânza de vaci preparată în casă este o sursă excelentă de proteine, ea furnizând 25% din necesarul zilnic. În plus, acest aliment contribuie la mineralizarea scheletului și formarea dentiției.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.