Home / Viata de familie / Activitati / Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika

Bucatele de Crăciun vin în decembrie la TV Paprika

Arome care te îmbie și te îmbată, deserturi fabuloase și mâncăruri clasice de Crăciun se pregătesc să-și facă intrarea în bucătăria și (mai ales) sufrageria ta, alături de bucătari consacrați și îndrăgiți precum Jamie Oliver și Nigella Lawson, în toată luna decembrie, la TV Paprika.

Jamie Oliver

În weekend-uri, mult iubitul Jamie Oliver revine cu o emisiune nou-nouță, „Jamie Oliver: Împreună”, de la ora 21:30. În acest nou serial, bucătarul englez intenționează să pună sub lumina reflectoarelor cele mai importante ingrediente din viața lui: familia, prietenii și, desigur, mâncarea. În bucătăria sa, el gătește bucate simple pentru reuniuni cu prietenii (perfecte pentru perioada sărbătorilor), pentru grătar și picnic, pentru brunch și serate, ca oricine se uită să fie inspirat să gătească pentru cei dragi. Serialul ne prezintă o serie de trucuri profesionale care se vor dovedi esențiale pe viitor.

Mary Berry

Pe 17 decembrie, de la ora 22:30, faimoasa Mary Berry prezintă câteva „Preparate rustice de Crăciun”. Ea călătorește iar în castelele rurale din Marea Britanie. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să locuiești într-un castel pentru a găti rețetele propuse de Berry. În emisiunea specială de Crăciun, Mary vizitează Harewood House din Yorkshire, care este pregătit intens de o echipă pentru perioada sărbătorilor. Harewood, cu spații interioare în stilul lui Robert Adam, mobilier Chippendale și grădini Capability Brown, este unul dintre cele mai magnifice castele aristocratice din țară. Mary descoperă cum arată o grandioasă sărbătoare de Crăciun într-un castel cum e Harewood, și ne arată cum să preparăm rețete delicioase moderne inspirate din mâncărurile festive uitate din trecut.

Nigella Lawson

A doua zi, pe 18 decembrie, de la 22:30, aceeași Mary Berry prezintă „Delicii de Crăciun”. În ediția specială de Crăciun dedicată rețetelor clasice ale lui Mary Berry, ea și invitații ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obișnuit: tehnici ușor de învățat, doar câteva ingrediente și idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu ușurință de oricine. Și pe 19 decembrie, duminică, de la 22:30, „Mary Berry – Un Crăciun fastuos”, nimeni alții decât Prințul și Prințesa de Cambridge fac echipă cu Berry. Aceasta însoțește cuplul regal în patru vizite speciale și prepară câteva bucate speciale – potrivite și pentru familia regală, dar și pentru orice telespectator!

În plus, toată luna decembrie, TV Paprika prezintă un calup de super emisiuni cu tematică de sărbători, de la ora 21:00, în fiecare seară.

Prin blocul tematic de emisiuni dedicate Crăciunului de la TV Paprika, vor trece bucătari precum: Nigella, Gordon Ramsay, Jamie Oliver și James Martin.

De asemenea, TV Paprika a pregătit și un calendar de advent, în care, în fiecare zi se va dezvălui o nouă rețetă: https://tvpaprika.ro/calendarul-de-advent-tv-paprika/

Un Crăciun plin de savoare, la TV Paprika!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.