Ingrediente
200 g unt
200 g zahăr
1 linguriță esență de portocală
2 ouă
300 g făină
100 g pudra de cacao
¼ linguriță bircabonat de sodiu
¼ linguriță praf de copt
zahăr pudră
Mod de preparare
Am mixat untul moale cu zaharul pana s-a format spuma. Am adaugat ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
Faina am amestecat-o cu bicarbonatul, praful de copt si pudra de cacao si am incorporat totul in compozitia de unt.
Am luat cu mana si am format bilute de aluat. Le-am tavalit prin zahar pudra si le-am asezat pe o tava cu hartie de copt, la distanta unele de altele, pentru ca vor creste la copt.
Le-am introdus in cuptorul incins pentru circa 20 de minute. Procedezi la fel pana cand termini tot aluatul. Daca vrei, cand formezi bilutele poti pune in mijloc cate o bucatica de ciocolata.