Fursecuri cu cacao

Ingrediente

200 g unt

200 g zahăr

1 linguriță esență de portocală

2 ouă

300 g făină

100 g pudra de cacao

¼ linguriță bircabonat de sodiu

¼ linguriță praf de copt

zahăr pudră

Mod de preparare

Am mixat untul moale cu zaharul pana s-a format spuma. Am adaugat ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.

Faina am amestecat-o cu bicarbonatul, praful de copt si pudra de cacao si am incorporat totul in compozitia de unt.

Am luat cu mana si am format bilute de aluat. Le-am tavalit prin zahar pudra si le-am asezat pe o tava cu hartie de copt, la distanta unele de altele, pentru ca vor creste la copt.

Le-am introdus in cuptorul incins pentru circa 20 de minute. Procedezi la fel pana cand termini tot aluatul. Daca vrei, cand formezi bilutele poti pune in mijloc cate o bucatica de ciocolata.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.