Home / Copil / Biscuiți cu fulgi de ovăz

Biscuiți cu fulgi de ovăz

de la 2 ani

Ingrediente

1 cană fulgi de ovăz

1 cană făină integrală

1 mână de stafide

1 mână de goji

1 linguriță esență de vanilie

½ linguriță scorțișoară

4-5 linguri sirop de agave

unt de cocos

1 vârf de cuțit sare

Mod de preparare

Pui făina și fulgii de ovăz într-un castron, adaugi stafidele, goji și amesteci. Adaugi siropul de agave, esența, scorțișoara, sarea și amesteci. Adaugi treptat unt de cocos și frămânți până obții un aluat maleabil, pe care îl poți modela în biluțe.

Formezi cu mâna biluțe, pe care le aplatizezi și le așezi pe o tavă cu hârtie de copt unsă cu puțin ulei de cocos.

Introduci tava în cuptorul încălzit, la foc mic, pentru 10-15 minute. Le lași să se răcească și le servești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.