Home / Copil / AGENDA DE DISTRACTIE PENTRU WEEKEND

AGENDA DE DISTRACTIE PENTRU WEEKEND

copii care picteaza

Atelier de povești minunate

Sâmbătă 25 ianuarie, Atelierul de povești minunate îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari la o sesiune specială în care cei mici vor asculta povestea ”Frumoasa și Bestia”, vor învăța să privească dincolo de aparențe și ce înseamnă valorile, explicate și imaginate concret într-o poveste.
Atelierul se desfășoară de la 10:30 la 12:30, cu bunătățuri pregătite de “pisicuțele” de la Aristocats Bistro și ceiuț aromat. Preț: 70 de lei de copil
Inscrierea se poate face la adresa de e-mail daniela_alecse@yahoo.com.

Loc de joacă și ateliere creative la Ikea

În acest weekend IKEA le-a pregătit copiilor distracție și ateliere creative. Părinții ăși pot face fără griji cumpărături și pot găsi soluții și idei noi pentru casă în cadrul magazinului,iar copiii se pot distra în siguranță în spațiul de joacă gratuity. Sâmbătă și duminică, între orele 13 și 17 cei mici pot participa la atelierul de pictat peisaje de iarnă.

Atelier de căsuțe și spectacol pentru copii la Mall Promenada

Vino alături de copilul tău în mall Promenada, sâmbătă 25 ianuarie și duminică 26 ianuarie, de la orele 17.00, la Atelierul de Construit Căsuţe organizat de Zurli. YUPPY, cel mai vesel și simpatic constructor, prieten al Găştii Zurli, îi învaţă pe copii cum să construiască o căsuţă din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale, decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia. Pentru că hitul are nevoie de campioni, iar cântecul “Am o căsuţă mică” a devenit deja un hit, Zurli caută campionii! Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentelor Zurli este liber.

Sâmbătă, 25 ianuarie

17.00 – 18.00 | Atelierul de căsuțe

Duminică, 26 ianuarie

17.00 – 18.00 | Atelierul de căsuțe

18.15 – 19.15 | Spectacolul Tiribam Tiribum

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.