Home / Copil / Un nou spectacol interactiv pentru copii, Prâslea cel Voinic și merele de aur

Un nou spectacol interactiv pentru copii, Prâslea cel Voinic și merele de aur

Teatrul Coquette prezintă mâine, 5 octombrie 2019, orele 11.00-12.00, un nou spectacol interactiv pentru copii, Prâslea cel Voinic și merele de aur, o adaptare a celebrului basm cu același titlu al lui Petre Ispirescu. În grădina Împăratului Verde crește un măr, cu mere de aur, care sunt furate în fiecare an când se coc de către un zmeu năstrușnic, a cărui putere stă într-un inel. Merele de Aur, atât de prețioase împăratului sunt păzite pe rând de către cei trei fii ai săi, dar eroul, mezinul Prâslea, reușește să prindă făptașul după ce îi înfruntă și pe cei doi căpcăuni, cei doi paznici comici ai peșterii zmeului.

Zmeul a răpit-o pe frumoasa Ileana, fiica împăratului din regatul de Safir, dar Prâslea cel Voinic, reușește să o salveze din peștera zmeului.

Prețul biletului este de 25 de lei. Rezervări la:

0754 990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Mai multe detalii pe www.gokid.ro

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.