Tzatziki cu ridichi

Ingrediente

400 g iaurt gras

4 căței usturoi

½  castravete Fabio

4 linguri ulei de măsline

200 g ridichi roșii

2 linguri zeamă de lămâie

3 fire de mărar

sare

piper

Mod de preparare

Pui iaurtul într-un bol și îl amesteci cu uleiul de măsline și zeama de lămâie. Speli castravetele și ridichile și le dai pe răzătoarea mare, după care le storci bine de zeamă și le adaugi peste iaurt.

Condimentezi cu sare și piper, pui mărarul tocat, usturoiul pisat și amesteci. Ții sosul la frigider și îl servești alături de o friptură.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.