Home / Copil / „Trolii – Petrecerea continuă”

„Trolii – Petrecerea continuă”

Serialul „Trolii – Petrecerea continuă” adaugă un nou capitol în povestea aventurilor trăite de personajele DreamWorks în filmul animat lansat în anul 2016 și nominalizat la Oscar. Participați alături de Poppy, Branch și de restul locuitorilor din Satul Trolilor la o petrecere de zile mari, în casa lor de poveste din pădure!

Continuând povestea din blockbuster-ul animat, în serialul de față descoperim cum stă treaba acum că Poppy este regină. De la participarea la Jocurile Anuale ale Trolilor, la o bătaie cu perne în tot satul sau o luptă muzicală intensă, simpaticii noștri eroi sunt gata să treacă printr-o mulțime de aventuri și festivități strălucitoare. Producția este un serial plin de optimismul care îi caracterizează pe colorații troli și multă muzică originală. În Satul Trolilor nu știi niciodată când dai peste o nouă aventură și o nouă petrecere!

Primul sezon al producției DreamWorks are 13 episoade (formate din două părți), care au inceput sa fie difuzate de Minimax de ieri, 10 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18:25. Seria a treia s-a lansat în SUA la finalul lunii august.

Dar sa ne amintim personajele:

Poppy. Poppy este liderul optimist al comunității trolilor. E plină de energie, entuziastă și mereu gata să ajute pe oricine are nevoie. Dar optimismul ei perpetuu vine la pachet și cu un strop de încăpățânare, iar regina noastră nu se teme deloc să-și apere deciziile.

Branch. Branch este cel mai rezervat și mai rațional membru al grupului de troli. E mereu prevăzător și evaluează întotdeauna pericolul potențial în orice situație. În ciuda aspectului dur și morocănos, îi surprinde des pe ceilalți troli cu sensibilitatea lui.

Biggie. Biggie este cel mai blând dintre trolii din sat și nu vrea niciodată să deranjeze pe nimeni, de aceea este timid uneori. Dar când prietenii lui au probleme, Biggie e mereu gata să îi ajute, spre deosebire de cel mai bun prieten al lui – viermele Dl. Dinkles.

DJ Suki. DJ Suki creează coloana sonoră din Satul Trolilor și este cea mai relaxată din toată pădurea. Are o inimă mare și empatică, iar când principiile îi sunt încălcate, le apără cu insistență.

Cooper. Cooper e un trol aiurit, mereu vesel, care trăiește în propria lume și nu prea observă pericolele care îl înconjoară.

Smidge. Smidge îi este extrem de loială lui Poppy și își asumă postul de asistentă a acesteia, punând la locului lui pe oricine o deranjează pe aceasta. Când nu este la dreapta reginei, Smidge face mult sport.

Guy Diamond. Strălucitorul Guy este ambițios, nerușinat și un pic vanitos. Dar, oricât de mult ar vrea să fie mereu în centrul atenției, marea lui pasiune este să-și ajute prietenii să se simtă bine și să aibă o viață frumoasă.

Cloud Guy. Cloud Guy e un poznaș sarcastic – glumește mereu, e mereu în priză și nu știi niciodată la ce să te aștepți de la el.

Satin & Chenille. Satin și Chenille, a.k.a. „gemenele fashioniste”, sunt cele mai la modă membre ale Satului Trolilor, ele ajutând locul să fie fabulos și fantastic. Satin e optimistă, iar Chenille e mereu cu picioarele pe pământ și nu se teme să spună lucrurilor pe nume.

EPISOADE

 

 1. A New Bergen-ing / Laugh Out Cloud. Spre groaza trolilor, Poppy îi invită pe Bergeni la o petrecere în sat. Cloud Guy se oferă să aducă ploaia, dacă Branch îi va fi prieten pentru o zi.
 2. Two Party System / Fun Branch. Poppy nu știe ce să facă: aniversarea lui Branch pică în aceeași zi cu cea a lui Bridget! Pentru a dovedi tuturor cât de distractiv este el, Branch invită grupul Snack Pack la el acasă.
 3. Royal Review / Funishment. Poppy are emoții în legătură cu prima ei apariție ca regină. O plăcintă e furată accidental, iar Poppy trebuie să rezolve problema.
 4. Bad News Bergens / Unhealthy Competition. Pentru a se împrieteni cu monștrii din clanul Bergen, Poppy îi înscrie pe troli în competiția Bergenball. Sucul creat de Smidge are un rival: Glitterade, creația lui Guy Diamond.
 5. Cloudy with a Chance of Hugs / Creek Week. Branch acceptă fără tragere de inimă să îl ajute pe Cloud Guy să dea cuiva special o îmbrățișare exclusivă de Ziua Îmbrățișărilor. Trădătorul trol Creek revine în Satul Trolilor.
 6. The Giver / Bellow Bug Day. Poppy încearcă să își dea seama cine lasă cadouri anonime în zonă. Încercarea reginei Poppy de a repara o sărbătoare ratată nu face decât să înrăutățească lucrurile.
 7. Prank Day / Adventures in Dinkle-Sitting. După ce Branch se autodeclară Stăpânul Farselor, Poppy îi răspunde cu aceeași monedă. Lui Branch (care e obsedat de siguranță) nu îi este deloc ușor să aibă grijă de Dl. Dinkles.
 8. Eye’ll Be Watching You / Sorry Not Sorry. Convins că Satul Trolilor e un loc periculos, Branch pune la punct un plan de securitate. Poppy îl transformă pe Gristle într-un „monstru al scuzelor”, după ce îl învață să-și ceară iertare.
 9. Big Poppy / Neighbor War. După ce un trol strică distracția tuturor, la un spectacol, Poppy este forțată să intre într-un război muzical. Branch încearcă să scape de Sky Toronto, după ce acesta se mută alături.
 10. Remote Out of Control / Critter Comfort. Biggie îi ia super-telecomanda lui Branch și trebuie să o dea înapoi, înainte ca acesta din urmă să afle. Poppy construiește o casă nouă pentru un grup de animăluțe simpatice, dar îi atrage din greșeală pe dușmanii naturali ai acestora.
 11. The Poppy Horror Picture Show / Dinkles Dinkles Little Star. După ce Biggie aude o poveste de groază, Poppy încearcă să-l ajute să scape de temeri. Sperând să-l mai facă pe Dl. Dinkles mai încrezător în el însuși, Biggie îl înscrie într-un concurs pentru animale de companie.
 12. The Party Games / Trolly Tales. Toată lumea e bucuroasă – e timpul pentru Jocurile Anuale ale Trolilor! Poppy și Branch încearcă să-i convingă pe micuții troli că biblioteca e un loc distractiv.
 13. Model Behavior / Pillow Fight Club. Satin și Chenille organizează o defilare de modă, pentru a impresiona un trendsetter din Satul Trolilor. Poppy și Branch încep ditamai bătaia cu perne în sat, pentru a decide cine câștigă „perna destinului”.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.