Home / Copil / Ton Tataki

Ton Tataki

Ingrediente
200 g ton roşu
10 g cuişoare
10 g piper negru
50 ml ulei de măsline
sare, după gust

Mod de preparare

Pentru tonul tataki, pisezi cuișoarele și piperul. Treci tonul prin amestecul de condimente și-l pui la sotat pe toate părţile, până capătă o crustă arămie, într-o tigaie cu puțin ulei încins. La sfârşit tai tonul în 6-7 felii egale.

Servești tonul alături de un piure care îți place sau o salată, lămâie sau sos de soia.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.