Tiramisu cu căpșune


Ingrediente
2 ouă; 250 g mascarpone; 50 g zahăr pudră; 300 g căpșuni; sirop de căpșune; 12 pișcoturi; mentă pentru decor
Mod de preparare

Bați albușurile spumă tare cu 25 g de zahăr. Separat, bați gălbenușurile cu mascarpone și 25 g de zahăr și la final încorporezi albușurile bătute spumă.
Amesteci în 200 ml de apă sirop de căpșune (faci ce concentrație dorești) și căpșunelor le rupi codițele, le speli și le tai felii subțiri.

Aranjezi pe fundul a 6 cupe pișcoturi înmuiate în sirop, pui cremă de mascarpone, un strat de căpșune și continui la fel până se umplu cupele. Deasupra trebuie să ai căpșune. Decorezi cu mentă și le introduci la frigider cel puțin 3 ore înainte să savurezi acest desert delicios.
Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.