Home / Copil / Sweeteria deschide prima cofetărie-ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Sweeteria deschide prima cofetărie-ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

sweeteria

Sweeteria, primul laborator de dulciuri fară zahăr, cu îndulcitori naturali, face următorul pas în dezvoltarea brandului și deschide prima cofetărie-ciocolaterie fără zahăr adăugat, în incinta Destiny Park România.

Dacă în vitrina de ciocolaterie vom găsi adaptarea pralinelor belgiene fine, realizate acum cu ciocolată fără zahăr Sweeteria, în vitrina de cofetărie ne așteaptă ecleruri, verrine, cake pops sau brioșe cremoase, toate adaptate cu îndulcitori naturali.

Dar experiența Sweeteria nu se oprește la a savura dulciurile gata preparate. Experiența Sweeteria din Destiny Park este despre ciocolată și meseria de ciocolatier. Indiferent de gusturi, un lucru este clar – tuturor ne place ciocolata. În spațiul special amenajat la parterul parcului, copiii învață la început istoria acestui dulce atât de iubit, iar apoi trec la treabă și realizează, împreună, ciocolata delicioasă de la Sweeteria.

Destiny Park, primul parc de edutainment din România și cel mai mare din Europa de Est se află în Băneasa. Urania Cremene este expertul în parenting care a conceput experiențele pentru copii. Destiny Park se adresează copiilor între 4 și 14 ani și reprezintă un univers în miniatură de învățare prin joacă, în care cei mici pot fi adulți pentru câteva ore, având meserii de oameni mari și fiind plătiți cu Magic Bani pentru ele.

Vă așteptăm cu drag!

www.sweeteria.com.ro

www.destinypark.ro

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.