Home / Copil / Supă-cremă de morcovi cu brânză Feta

Supă-cremă de morcovi cu brânză Feta

Ingrediente

6 morcovi medii

2 cepe

supă de pui

100 g brânză feta

50 g unt

sare

pătrunjel verde pentru servit

Mod de preparare

Cureți morcovii și ceapa, le tai cuburi și le călești în untul topit până devin lucioase. Acoperi totul cu supa de pui și fierbi până morcovii se înmoaie bine.

Introduci blenderul în oală, adaugi brânza feta și mixezi până obții o cremă fină. Dacă supa este prea groasă, mai adaugi puțină supă de pui fierbinte. Guști supa și dacă mai este nevoie mai adaugi puțină sare.

Servești supa caldă, cu puțin piper proaspăt măcinat deasupra și pătrunjel verde. Dacă mai adaugi și niște crutoane, este absolut delicioasă!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.