Home / Copil / Sos vinegretă cu pepene verde și zmeură

Sos vinegretă cu pepene verde și zmeură

Ingrediente

250 g pepene verde, tăiat cubulețe

150 g zmeură proaspătă

3 linguri ulei de măsline

1 lingură miere

1 lămâie

sare

Mod de preparare

Pui cubulețele de pepene într-un blender, adaugi zmeura, mierea, uleiul de măsline, zeama de lămâie, sare și blendezi până obții un sos fin.

Poți folosi în loc de zeamă de lămâie 15 ml oțet de zmeură sau mere. Torni sosul  într-un recipient care se închide ermetic și îl pui în frigider. Îl agiți în momentul în care îl folosești la salată.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.