Home / Copil / ShoShon te așteaptă să-ți faci propriul mărțișor din ciocolată!

ShoShon te așteaptă să-ți faci propriul mărțișor din ciocolată!

Dacă vrei să dăruiești un mărțișor de ciocolată sau, de ce nu, să-l păstrezi chiar tu trebuie musai să mergi cu prichindelul tău la Chocolat, un atelier de ciocolată unde cel mic, ajutat de părinte, va face acest lucru și unde își poate da frâu liber fanteziei.

Ciocolata pregătită de el, fie că este cu nuci, migdale sau stafide, va fi unică și va avea propriul nume.

Vei pleca acasa cu propriile creații de ciocolată, ambalate și etichetate cu numele producătorului, copilul. Ciocolata aleasă de cel mic este o ciocolată de calitate și vine însoțită de Certificatul de Conformitate.

Oferă copilului o zi de neuitat, o ciocolată de calitate superioară și o experiență memorabilă!

Sambată, 29 februarie și duminică, 1 martie, începând cu ora 11.00, sunteti asteptați la ShoShon, str. Dunării nr. 33, sector 4, București. Costul unui bilet este de 75 de lei, iar părinții intră gratuit. Participarea este posibilă doar cu REZERVARE. Detalii și rezervari se obtin la telefon si WhatsApp: 0774 532 232 si pe site-ul nostru www.shoshon-edu.ro.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.