Home / Copil / “Şcoala Planetelor”, la Centrul Comercial Drumul Taberelor

“Şcoala Planetelor”, la Centrul Comercial Drumul Taberelor

 Între 7 și 10 februarie, copiii sunt aşteptaţi la Centrul Comercial Drumul Taberelor pentru a face o călătorie fascinantă prin Univers. Spectacolul interactiv este gratuit, iar cei mici au astfel oportunitatea să înveţe noţiuni de astronomie într-o manieră plăcută şi interactivă.  

“Şcoala Planetelor”, spectacolul oferit de Centrul Comercial Drumul Taberelor, este o experienţă educaţională inedită care presupune lecţii interactive de astronomie. În perioada 7 – 10 februarie 2019, între orele 10:00 şi 18:00, copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani sunt invitaţi în lumea fascinantă a cosmosului. Durata unui spectacol este de aproximativ 40 de minute.

Într-un planetariu gonflabil, cei mici sunt aşteptaţi de un prezentator care îi conduce într-o călătorie fascinantă prin sistemul solar. Astfel, copiii vor descoperi noutăţi despre fiecare planetă în parte şi vor asista la simulări de coliziuni între planete.

Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă modernă de a-i atrage pe copii spre ştiinţă. Proiectul îşi propune să le stimuleze copiilor bucuria de a învăţa, plăcerea de a descoperi şi entuziasmul de a înțelege cât mai multe lucruri despre Univers.

Intrarea este gratuită şi se face pe bază de programare telefonică la numărul de telefon 0760.89.68.68.

Vizualul evenimentului este ataşat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.