Salată Olivier

Ingrediente

300 piept de pui

3 cartofi medii

3 morcovi medii

6 ouă

4 castraveți murați

1 ceapă roșie

1 cană de mazăre la conservă

1 cană maioneză

sare și piper

Mod de preparare

Cureti cartofii si morcovii, ii speli si ii pui la fiert intr-o oala impreuna cu pieptul de pui. Cand sunt bine patrunse, le scurgi, le lasi sa se raceasca, dupa care le tai cubulete.

Fierbi ouale 8-10 minute, dupa care le cureti, le lasi sa se raceasca, dupa care le tai cubulete. Tai castravetii murati cubulețe, ceapa o toci mărunt și scurgi bine mazărea de zeamă.

Pui toate ingredientele intr-un vas, adaugi maioneza, sare si piper, dupa gust, si amesteci.

O poti orna cu verdeata, patrunjel sau mărar.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.