Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Salată de ouă cu avocado și ceapă verde

Salată de ouă cu avocado și ceapă verde

Ingrediente

8 ouă fierte

2 avocado

1 legătură ceapă verde

1 linguriță muștar

300 g iaurt grecesc

zeama de la ¼  de lămâie mică

3 linguri ulei de măsline

sare, piper

Mod de preparare

Scoți miezul de la avocado, îl tai cubulețe și îl pui într-un castron. Cureți ouăle, le tai și pe ele cubulețe și le adaugi peste avocado.

Amesteci uleiul de măsline cu iaurtul, muștarul, zeama de lămâie, sare și piper, după gust, și torni totul peste ouă și avocado. Adaugi ceapa verde tocată mărunt și amesteci bine. O acoperi cu folie alimentară și o introduci în frigider pentru cel puțin o oră înainte să o servești.

Merge foarte bine pe felii de pâine prăjită.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.