Home / Copil / S-a deschis Academia de Fotbal Ciprian Marica

S-a deschis Academia de Fotbal Ciprian Marica

Începând de ieri, 6 iunie 2024, Academia de Fotbal Ciprian Marica și-a deschis porțile și își așteaptă viitorii fotbaliști să îi calce pragul. O academie care și-a propus să descopere și să pregătească viitoarele talente din fotbalul românesc.

Dacă aveți un copil talentat și vreți să facă parte din acest proiect frumos, trebuie să știți că acest lucru se realizează printr-o preselecție riguroasă și că are la bază mai multe tipuri de abonamente, de unde îl puteți alege pe cel care vă avantajează.

De asemenea, un lucru foarte important, academia își propune să sprijine copiii talentați, dar care nu beneficiază de resursele necesare pentru a se înscrie și performa în cadrul academiei.

Prin Academia de Fotbal vreau să promovez nu doar excelența sportivă, ci și valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă și fair-play-ului. Vreau ca fiecare copil care pășește pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci și un om mai bun”, a declarat Ciprian Marica, fondatorul Academiei de fotbal. 

Înscrierile se fac pe site-ul academiei, unde găsiți și toate detaliile de care aveți nevoie: https://nastase-marica.ro/academia-de-fotbal/  

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.