Home / Copil / Pui cu măsline și ciuperci

Pui cu măsline și ciuperci

Ingrediente

6 bucăți pulpe superioare de pui mici

150 g măsline fără sâmburi

1 ceapă medie

2 morcovi mici

6 ciuperci champignon mici

4 căței mai mici de usturoi

1 cutii de roșii pasate

1 lingură de zahăr

sare

piper

1 linguriță busuioc uscat

Mod de preparare 

Cureți pulpele, le usuci cu prosoape de hârtie, le prăjești în 4 linguri de ulei și le scoți pe o farfurie.   

În uleiul din tigaie pui ceapa tocată foarte fin și morcovii dați prin răzătoarea mică. Torni 50 ml de apă și lași până se evaporă. Adaugi roșiile pasate, o cană cu apă, usturoiul pisat, sare și piper și lași să fiarbă acoperit cu un capac 15 minute.

 Pui pulpele de pui, ciupercile tăiate felii și măslinele în sos și lași pe foc mic până se îngroașă sosul. Poți pune cratița și la cuptor.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.