
Ingrediente
6 bucăți pulpe superioare de pui mici
150 g măsline fără sâmburi
1 ceapă medie
2 morcovi mici
6 ciuperci champignon mici
4 căței mai mici de usturoi
1 cutii de roșii pasate
1 lingură de zahăr
sare
piper
1 linguriță busuioc uscat
Mod de preparare
Cureți pulpele, le usuci cu prosoape de hârtie, le prăjești în 4 linguri de ulei și le scoți pe o farfurie.
În uleiul din tigaie pui ceapa tocată foarte fin și morcovii dați prin răzătoarea mică. Torni 50 ml de apă și lași până se evaporă. Adaugi roșiile pasate, o cană cu apă, usturoiul pisat, sare și piper și lași să fiarbă acoperit cu un capac 15 minute.
Pui pulpele de pui, ciupercile tăiate felii și măslinele în sos și lași pe foc mic până se îngroașă sosul. Poți pune cratița și la cuptor.