Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / „Popcorn” din conopidă

„Popcorn” din conopidă

Ingrediente

1 conopidă medie

4 linguri unt topit

sare

piper

boia dulce

Mod de preparare

Desfaci conopida buchețele, o speli foarte bine și o usuci cu prosoape absorbante.

Așezi hârtie de copt pe o tavă și încălzești cuptorul la 210°C.

Într-un castron, amesteci conopida  cu untul topit, cu sare, piper și boia. Împrăștii conopida pe tavă și o introduci în cuptor pentru 30 de minute. La jumătatea timpului mai amesteci în ea. Trebuie să se rumenească.

Dacă dorești, poți adăuga ierburi aromate, condimente sau chiar sos de roșii.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.