Home / Copil / Popcorn cu ciocolată

Popcorn cu ciocolată

Ingrediente

4 linguri porumb de floricele

1 lingură ulei de floarea-soarelui

1 lingură zahăr pudră

100 g ciocolată neagră

Mod de preparare

Într-o cratiță cu fundul gros încingi uleiul, adaugi zahărul pudră și porumbul de floricele, amesteci astfel încât boabele să fie acoperite de ulei și zahăr, pui un capac, dai focul la minimum și lași până când toate boabele se sparg.

Rupi ciocolata bucăți și o topești în cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi.

Torni ciocolata topită peste floricele și amesteci ușor cu o spatulă până acestea sunt  acoperite cu ciocolată.

Pui floricelele la frigider pentru câteva minute, pentru a se întări ciocolata. Sunt delicioase!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.