Home / Copil / Pogonici face recrutari la Mega Mall!

Pogonici face recrutari la Mega Mall!

2016.08.08-Mega2pr2

 

Daca ati epuizat taberele si zilele de concediu, iar bunicii mai au nevoie si de cateva ore de ragaz, atunci va puteti pune nadejdea in Pogonici, care de luni pana duminica are grija sa-i invete, dar sa-i si distreze pe cei mici.

In luna august, la Gymboland Mega Mall se fac recrutari pentru atelierele de pictura, desen, modelat plastilina, confectionat decoratiuni, cadouri pentru parinti sau bijuterii – o lista nesfarsita de activitati si jocuri antrenante, unde neobositul Pogonici ii asteapta pe cei mai mici dintre invatacei. Gymboland Mega Mall ofera posibilitati nelimitate de distractie celor cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani, iar parintilor satisfactia de a-si sti copiii in deplina siguranta.

In plus, vacanta de vara, cand cei mici au mult timp de joaca, este ocazia perfecta pentru a se intalni cu supereroii din povestile preferate, luand parte totodata si la actiuni formative si interactive. Intotdeauna la Gymboland utilul se imbina cu placutul, in cel mai armonios mod posibil, printr-un mediu de joaca ce promoveaza ultimele tehnologii in materie de entertainment educational.

oarece tehnologia de varf reprezinta o caractertica esentiala a brandului Gymbolan

Oaspetii Gymboland Mega Mall se pot bucura toata saptamana de activitatile extrem de variate – de la structura modulara a elementelor pentru joaca, pana la arena cu trambuline, carusele si gonflabile, zonele de exprimare artistica, panouri speciale, spatii ce miniaturizeaza viata de zi cu zi a adultilor, zona de realitate virtuala, cat si o zona speciala pentru bebelusi, toate concepute pentru fericirea si siguranta acestora.

In plus, preocuparea constanta a Gymboland pentru inovatie confera toate metodele creative de stimulare a imaginatiei copiilor, intr-un cadru care le ofera si instrumentele necesare pentru dezvoltare senzoriala.

Atelierele coordonate de Pogonici-cel-inventiv garanteaza o vacanta de vara de neuitat, tocmai pentru ca asigura celor mici evadarea intr-un spatiu in care timpul pare a sta in loc, iar zambetele nu contenesc. Si cum sa nu fie doar voie buna cand intreaga trupa a lui Pogonici descopera impreuna misterele Creatiei, mai presus decat o simpla reverie, proiectandu-si vacanta de vis si traind-o astfel pe deplin?

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.