Piure de cartof și fenicul - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de cartof și fenicul

Piure de cartof și fenicul

de la 6 luni

Ingrediente

1 bulb fenicul
100 g cartofi

1 linguriță unt nesărat bio

1 linguriță iaurt preparat în casă

Mod de preparare

Alegi un bulb de fenicul mic, îl cureți de tulpină și-l speli foarte bine. Îl tai fâșii și-l  pui la fiert în apă clocotită pentru 10 minute. Speli cartoful, îl cureți de coajă, îl speli din nou, îl tai cubulețe și-l adaugi peste fenicul. Lași să fiarbă până când legumele se înmoaie bine.

Scurgi legumele de zeamă, le pui în blender împreună cu untul și mixezi până obții un piure fin. La final, adaugi iaurtul și omogenizezi.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.