Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Piure de cartofi, morcov și somon

Piure de cartofi, morcov și somon

Ingrediente
2 cartofi potriviți;

1 morcov potrivit;

3 linguri lapte;

1 linguriță unt;

100 g brânză de vaci;

100 g file de somon
Mod de preparare
Speli cartofii și morcovul, îi cureți de coajă, îi speli din nou, îi tai cuburi și îi pui într-o cratiță. Îi acoperi cu apă și îi pui la fiert pentru 15 minute. Adaugi somonul spălat bine și curățat de eventualele oase și mai lași 10 minute.

Scurgi legumele și somonul, le pui într-un blender, adaugi laptele și untul și mixezi puțin. Piureul nu trebuie să iasă foarte fin. La final adaugi brânza de vaci și amesteci.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.