Home / Evenimente Paptot / Picnic in familie – Jocurile copilăriei

Picnic in familie – Jocurile copilăriei

Sâmbătă, 8 iulie, revista Pap tot! a organizat la Roaba de Cultură evenimentul Picnic în familie – Jocurile copilariei.
Am început dimineața făcând mișcare, cu exerciții de gimnastică în tandem alături de antrenoarele de la Aviatiei Wellness Center, Daniela Iliescu și Roxana Iordan. Ne-am bucurat de momentul muzical oferit de trupa de teatru muzical PAM PAM, cu Pia, Vio și Kito, de jocurile copilărilei redescoperite alături de Zâna Florilor de la Casa Vesela Events. De asemenea, cei mari au fost invitați să vină de acasă pregătiți pentru concursul Ghiozdănelul sănătos, iar cei mici să se alăture concursului de kendama și să urmărească demonstrația de kendama oferită de Cristian Esmaily. Câștigătorii au fost premiați de Giftology și Hasbro Gaming. Am încheiat evenimentul cu o tombolă în care NN Asigurari a oferit un coș de picnic.
Activitățile au continuat cu o vânătoare de comori organizată de Recreativo.
Mulțumim partenerilor noștri: Carrefour – partener strategic, Danonino, NN Asigurări de viață, McDonald’sHimalaya Herbal Healthcare Romania și Chilli Ideas.
Dorim să mulțumim pentru susținere: Roaba De Cultură, Teatrul Pam Pam, AQUA CarpaticaButoiul cu inghetataSolaris – Belsug din natura, Casa Veselă Events, Giftology, Hasbro, Inc.Jolly ClubRecreativoMustela RomaniaPhotosnacksPlaYouthRoge Cavailles RomaniaSloopMascarici Party- Organizari petreceri si evenimenteBrigada de VoluntariBluPartyLebbuchenhaus.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.