Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Pește cu spanac și țelină

Pește cu spanac și țelină

de la 8 luni/2 porții
Ingrediente
40 g țelină;

160 g de cartofi;

200 g de spanac;

100 g file de șalău;

1 crenguță de mărar;

2 lingurițe smântână;

200 ml lapte;

2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare

Cureți țelina și cartoful de coajă, le speli bine, le tai cubulețe și le pui la fiert în lapte. Le lași să fiarbă până se înmoaie bine, după care le pui în blender. Cât timp fierb legumele, pui fileul de pește la fiert pe aburi.

Speli frunzele de spanac și le pui într-o oală cu apă clocotită pentru 4-5 minute, după care le scoți în apă cu gheață pentru a păstra culoarea de verde intens. Le scurgi bine și le adaugi peste cartofi și țelină. Pui și mărarul, smântâna, uleiul și mixezi până obții un piure fin.

Servești piureul cu peștele fiert mărunțit.

Foto: Photoland/Photocuisine

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.