Home / Copil / Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă, la Teatrul Coquette 

Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă, la Teatrul Coquette 

 

Teatrul Coquette a pregătit un nou spectacol: Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă, care va avea loc duminică, 25 febr., la ora 11.00, și sâmbătă 31 martie, la ora 11.00.

Realizat după basmul “Povestea celor două prințese”, al Fraților Grimm, spectacolul aduce zâmbetul pe fețele micuților spectatori. Într-un frumos palat locuiește o prințesă mofturoasă, îngrijită de doica ei. Nimic nu pare a fi pe placul Prințesei, până într-o zi când la palat sosește prințul cu care trebuie să se mărite.

Doar că, pe drum, Prințul întâlnește o prea frumoasă fată îmbrăcată ca o sevitoare. Pentru a dezlega misterul frumoasei fete care apare doar în nopțile cu lună și al prințesei din palat, despre care inima îi spune că nu este cine pare a fi, Prințul trebuie să dea dovadă de trei virtuți – bunătate, modestie și loialitate. Mai multe detalii despre spectacol găsiți pe www.gokid.ro

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.