Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Paste la cuptor cu brânză

Paste la cuptor cu brânză

de la 10 luni

Ingrediente
100 g fidea sau tăieței;

150 g brânză de vaci;

2 gălbenușuri;

2 linguri iaurt

puțin unt pentru uns vasul

Mod de preparare
Pui apă într-o oală mai mică și în momentul în care dă în clocot adaugi fideaua. Poți folosi în loc de fidea paste mici pentru bebeluși. Lași să fiarbă conform indicațiilor de pe pachet, după care le scurgi bine.

Amesteci într-un castron brânza de vaci cu iaurtul și gălbenușurile. Pui compoziția peste fidea și amesteci până se omogenizează. Ungi un vas mic termorezistent cu puțin unt, torni compoziția și nivelezi. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit până budinca se rumenește ușor deasupra. O lași să se răcorească și o servești celui mic.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.