Home / Copil / Paste cu ton și roșii

Paste cu ton și roșii

Ingrediente

1 conservă de ton bucăți în ulei

250 g conservă roșii decojite cubulețe

200 g paste farfalle

1 ceapă mică

1 cățel usturoi

1 lingură ulei de măsline

sare

Mod de preparare

Fierbi pastele conform indicațiilor de pe pachet, le scurgi și le păstrezi la cald.

Separat, pui uleiul într-o crăticioară, adaugi ceapa și usturoiul tocate mărunt și 3 linguri de apă și lași cinci minute. Adaugi roșiile cu tot cu sos, puțină sare și lași să fiarbă circa 15 minute. Pui tonul scurs de zeamă sau ulei și mai lași să fiarbă 5 minute.

Amesteci pastele cu sosul de ton și le servești celor mici. Poți folosi la această rețetă ce paste dorești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.