Home / Copil / OREO anunță colaborarea cu filmul Batman

OREO anunță colaborarea cu filmul Batman

Ce rezultă din colaborarea dintre unul dintre cei mai faimoși biscuiți din lume* și unul dintre cei mai tari supereroi DC? OREO anunță cu încântare parteneriatul său exclusiv cu noul film Batman, o asociere care cu siguranță îi va încânta pe fanii amândurora, celebrând astfel noul film artistic de la Warner Bros. Pictures.

Începând cu luna ianuarie 2022, fanii vor putea cumpăra pachetele OREO în ediție limitată, inspirate din Gotham City. Pentru prima dată, clasicul biscuit OREO se va transforma în cadrul acestei colaborări cu un design de produs unic cu imaginea iconică a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lăsat o serie de ghicitori care așteaptă să fie rezolvate. Cine se aventurează în Batcave poate câștiga numeroase premii, iar cei care reușesc să rezolve toate ghicitorile vor descoperi conținut suplimentar. 

“La OREO, ne place să ne surprindem fanii cu parteneriate inedite”, a declarat Chiara Missio, Brand Director OREO Europe. “De aceea suntem atât de încântați să anunțăm parteneriatul cu Batman, în cadrul colaborării noastre cu Warner Bros.” Colaborările anterioare OREO în ediție limitată în Europa o includ pe cea cu Minionii, în vara lui 2021, și pe cea cu megastarul Lady Gaga în ianuarie 2021.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman în relief, în ediție limitată. Puține lucruri se compară cu un film care te ține în suspans, însoțit de o gustare delicioasă. Colaborarea dintre OREO și Batman își propune să le ofere noi experiențe atât iubitorilor de OREO, cât și fanilor loiali ai unuia dintre cei mai mari supereroi”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

Filmul Batman, disponibil exclusiv în cinema, estedistribuit în România de către Vertical Entertainment și se anunță drept experiența cinematografică supremă a anului 2022. Timp de aproape un secol, cel Mai Mare Justițiar al Lumii a cucerit inimile și imaginația fanilor din întreaga lume, iar acest film explorează un teritoriu necunoscut de acest personaj pe marele ecran.

Ediția limitată a colaborării dintre OREO și Batman va fi disponibilă doar în limita stocurilor, așa că urmăriți produsele din magazine începând cu ianuarie 2022.  

OREO te invită și la un concurs: începând cu 31 ianuarie, cumpără biscuiți OREO de minimum 9 lei, înscrie bonul fiscal pe www.oreo.eu și poți câștiga premiul cel mare care constă într-o experiență Batman pentru 2 persoane, 400 de premii cu Mediaplayer Mi Tv Box și 8 premii cu Samsung Soundbar.

*Sursa: Euromonitor International Limited; Packaged Food 2022 Edition: Cookies as per Euromonitor’s Sweet Biscuits category definition, % brand share, retail value sales, RSP, 2021 data.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu Dana Dobrescu, Corporate Communications Manager Mondelez România – dana.dobrescu@mdlz.com sau pe paginile OREO

Facebook: https://www.facebook.com/OREORomania

Instagram: https://www.instagram.com/oreoromania/

Despre OREO

OREO este biscuitul care bucură familii și prieteni din peste 100 de țări. Ritualul OREO „RĂSUCEȘTE GUSTĂ SCUFUNDĂ” a devenit modalitatea unică de a savura acest biscuit simbol în multe culturi diferite din întreaga lume. OREO deține o comunitate pe platforma de socializare Facebook de peste 40 de milioane de fani din toată lumea, reprezentând peste 200 de țări și zeci de limbi diferite. OREO se situează în primele cinci pagini de branduri de pe Facebook din lume. OREO a sărbătorit 100 de ani pe 6 martie 2012.

Despre “Batman”

Warner Bros. Pictures prezintă o producție a 6th & Idaho/Dylan Clark Productions, un film de Matt Reeves, “Batman”. Filmul este distribuit în România de către Vertical Entertainment și se va lansa pe marile ecrane în curând.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.