Home / Copil / Muffins cu chipsuri de ciocolată

Muffins cu chipsuri de ciocolată

Ingrediente

250 g făină

1 linguriță bicarbonat de sodiu

150 g chipsuri de ciocolată

100 g zahăr brun

2 ouă

150 g iaurt

100 g unt

Mod de preparare

Încălzești cuptorul la 180°C și îmbraci cu hârtii speciale o tavă de 12 bucăți pentru brioșe.

Cerni făina cu bicarbonatul de sodiu într-un castron mai mare, adaugi zahărul, ouăle bătute, untul topit și răcit, iaurtul, un praf de sare și amesteci cu mixerul. Nu trebuie să amestecați foarte mult, doar cât să se amestece ingredientele, deoarece aluatul devine elastic și brioșele ies tari. Pui în compoziție 50 g din chipsurile de ciocolată și amesteci ușor. Umpli formele de brioșe ¾ cu aluat și deasupra presari restul de chipsuri. Le introduci în cuptor pentru 25 de minute sau până se rumenesc frumos. Le așezi să se răcească pe un grătar, dar sunt bune și căldu

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.