Home / Copil / Mousse de ciocolată cu iaurt

Mousse de ciocolată cu iaurt

Ingrediente

120 g ciocolată neagră

2 albușuri

2 lingurițe zahăr pudră

120 g iaurt cremos

Mod de preparare

Topești ciocolata ruptă bucăți pe baie de aburi, după care o lași să se răcească. Bați albușurile spumă tare cu zahărul pudră.

Adaugi iaurtul peste ciocolata topită și omogenizezi compoziția. Pui albușurile bătute spumă și amesteci ușor cu o spatulă sau lingură de lemn. Împarți crema în 4 vase mici individuale și le introduci în frigider pentru 3 ore înainte să-l degustați.

Îl poți decora în momentul servirii cu ciocolată rasă sau fructe de pădure.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.