Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Mâncărică de dovleac și cartof

Mâncărică de dovleac și cartof

Ingrediente
100 gdovleac curățat;

1 morcov mic;

¼  cartof dulce;

lapte formulă preparat
Mod de preparare

Cureți cartoful și morcovul de coajă, le speli bine și le tai cubulețe. Le pui într-o crăticioară, adaugi și dovleacul tăiat cubulețe egale cu cele de cartof și morcov, le acoperi cu apă și le pui la fiert.

Lași legumele să fiarbă până se pătrund bine, după care le scurgi și le pui în blender. Le mixezi până obții un piure fin și adaugi lapte formulă preparat până ajungi la consistența agreată de bebeluș. Dacă bebelușul este mai mare nu mixezi piureul atat de fin.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.