Home / Viata de familie / Activitati / MacCoins, o colecție de monede unice în lume

MacCoins, o colecție de monede unice în lume

Big Mac a implinit 50 de ani si, cu aceasta ocazie, McDonald’s lanseaza la nivel global o colectie de monede unice in lume – MacCoins.

Pe  2 august, monedele MacCoins vor fi impartite fanilor Big Mac in cadrul a trei evenimente din Bucuresti, Cluj si Constanta.

Astfel, cei care isi doresc o moneda MacCoin si vor fi maine in Bucuresti, pot primi cate o moneda in editie limitata, in limita stocului disponibil, in functie de urmatorul program, la unul dintre restaurantele:

·        09.00-10.00    McDonald’s Dristor

·        10.30-11.30    McDonald’s Buzesti

·        12.00-13.00    McDonald’s Pacii

·        13.30-14.30    McDonald’s Drumul Taberei

·        15.30-16.30    McDonald’s Brancoveanu

In Cluj, fanii Big Mac care-si doresc o moneda MacCoin, sunt asteptati intre orele 13:00-16:00 in fata Casei de Cultura a Studentilor si, intre orele 17:00-20:00, la McDonald’s Manastur.

In Constanta, monedele MacCoin vor fi impartite iubitorilor de Big Mac intre orele 12:00-15:00 la McDonald’s Delfinariu si dupa-amiaza, intre orele 17:00-20:00 pe faleza din Constanta, la gondola.

Clientii pot imparti monedele cu prietenii, le pot colectiona sau, incepand cu 3 august, le pot da la schimb pentru un Big Mac pana la finalul lui 2018 in orice restaurant McDonald’s din tarile participante la proiect.

In filmul de prezentare regasiti mai multe informatii despre monedele MacCoins: https://www.youtube.com/watch?v=RpxjEp19j_k&feature=youtu.be

Disclaimer: Moneda MacCoin nu are valoare în numerar și poate fi utilizată doar în schimbul unui Big Mac, în cadrul restaurantelor McDonald’s participante la campanie pe parcursul anului 2018. Pentru lista țărilor și restaurantelor participante, accesați www.mcdonalds.ro/regulament.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.