Home / Shopping / Diverse / LAVANDA CHRISTMAS FAIR 2022

LAVANDA CHRISTMAS FAIR 2022

Lavanda Fest vă invită la ediția de iarnă cu numele Lavanda Christmas Fair în perioada 10- 11 și 17-18 decembrie 2022 la Grădina Verona din București.

Lavanda Christmas Fair vă așteaptă cu sute de cadouri unice, inedite, creații făurite cu suflet de micii producători locali, peste 50 de branduri creative românești, într-un decor de poveste, alături de Moș Crăciun

Pe lângă numeroasele produse din lavandă, vă veți delecta cu: bunătăți vegane, ciocolată caldă, vin fiert, ceaiuri din fructe, macarons și cozonaci (chiar și cu gust de lavandă), turtă dulce, înghețată artizanală cu arome inedite (cozonac, struguri, dovleac) și multe alte minunății. Toate bunătățile sunt fabricate responsabil, din respect pentru om și drag de natură. Intrarea este liberă!

Sub îndemnul #cumparatidelaromani, Lavanda Fest a creat o serie de festivaluri unde se adunã producători de lavandă din toată țara – concept unic în România care aduce o parte din lanul mov în oraș, mai aproape de om, reconstituind spațiul mirific din câmpul de lavandã în care celebrãm relaxarea și starea de bine.

Inițiat de Flori Vioreanu, producătoare de lavanda, evenimentul Lavanda Fest a pornit în iulie 2021 din dorința de a prezenta publicului produse românești competitive și alternative sãnãtoase, create local.

“Deoarece brandul Fleurane a crescut în vizibilitate, am început să promovez online și alți producători. Iar pentru că acest lucru a dat roade, am decis să trec la nivelul următor, offline, prin organizarea evenimentelor Lavanda Fest.

Îmi doresc ca micile afaceri de familie să nu-și mai închidă prăvălia! Îmi doresc ca romanii sa aleaga cu precădere produse create local!”

Flori Vioreanu – Fleurane, producătoare de lavandă și organizatoare Lavanda Fest.

Noi, producãtorii, suntem prieteni, ne conectãm, facem schimb de opinii, de produse și ne recomandăm reciproc pentru a oferi vizitatorilor o experiențã cu adevãrat memorabilã. Puterea lui “ÎMPREUNĂ” a eliminat conceptul de “concurențã” din comunitatea noastrã deoarece credem cã fiecare producãtor are povestea lui și fiecare produs are eroul lui.

Desigur, în lumina reflectoarelor se află lavanda și produsele derivate pe care fiecare producător le împachetează într-o poveste cu tâlc specifică brandului. Fascinați de beneficiile reale ale lavandei și de proprietățile ei de a relaxa mintea și corpul, s-au alaturat și alți producători locali, dintre care unii se regăsesc în calitate de expozanți exclusiv la Lavanda Fest.

Produsele lor sunt ofertante și completează conceptul cu: accesorii handmade, perne brodate, cosmetice naturale, plante aromatice, haine din materiale naturale decorate prin broderie sau pictate manual, jucării din materiale prietenoase, ciocolată, înghețată artizanală, clătite, macarons și alte deserturi autohtone, fiecare categorie de produse din cadrul festivalului nostru având și “ceva cu lavandă”.

Suntem tare bucuroși să vă invităm la Lavanda Christmas Fair pentru a vă delecta cu bunătățile artizanale create de micii noștri producatori locali!

10-11 si 17-18 decembrie 2022, Gradina Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), București

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.