Home / Copil / Jambalaya

Jambalaya

Ingrediente

225 g orez cu bobul lung

400 g cârnați chorizo

200 g roșii

½ ardei gras roșu

1 ceapă mare

2 căței usturoi

3 linguri ulei

1 cub supă de pui

pătrunjel verde

600 ml supă de pui

sare

piper

Mod de preparare

Încălzești uleiul într-o cratiță cu fundul mai gros, pui ceapa și usturoiul tocate mărunt și le călești 3 minute. Adaugi cârnații tăiați bucăți și mai lași două minute, la foc mic.

Adaugi orezul, roșiile tăiate cuburi și ardeii tăiați cubulețe, amesteci și torni supa.

Fierbi, la foc mic, acoperit, 20 de minute. Condimentezi cu sare și piper și mai lași vasul acoperit 10 minute.

În momentul servirii presari jambalaya cu pătrunjel verde tocat mărunt.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.