Home / Copil / Începând cu luna mai, „În familie”, la Jimjam

Începând cu luna mai, „În familie”, la Jimjam

Din 1 mai, JimJam le aduce micilor telespectatori un bloc tematic special: „În familie”. Preșcolarii sunt invitați să cunoască simpaticele personaje din familia JimJam, în fiecare zi, de la orele 14:00 și 20:00 încolo, în serialele de desene animate de mai jos:

 

  • „Ghici cât de mult te iubesc?” – 2 episoade, de la orele 14:00 și 20:00. Acțiunea din acest premiat serial animat este plasată într-un peisaj atemporal, plin de păduri verzi, râuri leneșe și pajiști însorite. Aici își au casa idilică Little Nutbrown Hare și tatăl lui, Big Nutbrown Hare. Serialul conține povești încântătoare și educaționale despre prietenie, valori familiale și aventuri trăite de animalele de poveste.
  • „Tripleții” – 2 episoade, de la orele 14:24 și 20:24. Este tare amuzant să ai frați sau surori, iar când vorbim despre doi băieți și o fată de aceeași vârstă, atunci să te ții distracție! Nu strică nici să ai o imaginație bogată, așa nu te vei plictisi niciodată!
  • „Conni” – 1 episod, de la orele 14:38 și 20:38. Conni este o fetiță prietenoasă, curioasă și binedispusă. Este deschisă la nou și interesată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Este curajoasă atunci când situația o cere și nu se teme să pună întrebări atunci când nu este sigură de ceva. Și așa învață despre viață în fiecare zi, trăind o nouă aventură.
  • „Dot” – 1 episod, de la orele 14:49 și 20:49. Dot, o fetiță de 8 ani, foarte curioasă, plină de energie și pricepută la tehnologie, are parte de numeroase aventuri și rezolvă tot felul de probleme fără frică – fie că sunt ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale cățelului acestuia – așa cum ar face orice alt copil de 8 ani… face greșeli și se distrează de minune pe traseu.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.