Frittata cu spanac

Ingrediente

3 ouă;

1 lingură smântână;

50 g telemea nesărată;

sare;

200 g spanac proaspăt curățat

2 linguri cașcaval ras;

câteva fire de pătrunjel verde;

1 linguriță unt pentru uns forma

Mod de preparare

Spanacul curățat și spălat îl opărești pentru 2 minute în apă clocotită, după care îl pui la scurs într-o strecurătoare. Într-un castron pui spanacul și adaugi telemeaua tăiată cubulețe.

Bați ouăle cu mixerul și un praf de sare până își dublează volumul, adaugi smântâna și omogenizezi. Pui cașcavalul ras și amesteci. Torni ouăle peste peste spanac, pătrunjelul verde tocat, amesteci și răstorni compoziția într-o formă mică rotundă unsă cu unt și o introduci în cuptorul încins la 180ºC timp de 15-20 de minute Trebuie să se rumenească ușor deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.