Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Friganele cu parmezan și cașcaval

Friganele cu parmezan și cașcaval

Ingrediente

10 felii de pâine mai veche (este bună și cea toast)

400 ml lapte rece

4 ouă

2 linguri parmezan ras

sare

piper

250 ml ulei

400 g cașcaval

Mod de preparare

Într-un castron amesteci laptele cu ouăle bătute, parmezanul ras, piper și foarte puțină sare, deoarece parmezanul este sărat.

Treci feliile de pâine prin amestecul de ou și le prăjești în ulei încins, fără să le rumenești. Ele vor merge și la cuptor.

Scoți feliile de pâine pe prosoape absorbante, după care le presari cu cașcaval ras pe ambele părți. Le așezi pe o tavă cu hârtie de copt și le introduci în cuptorul încins la 180°C pentru 10 minute. Delicioase!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.