Home / Copil / Desert cu ciocolată albă

Desert cu ciocolată albă

Ingrediente

4 albușuri

2 pahare budincă de vanilie Danette

2 linguri zahăr pudră

160 g ciocolată albă

Mod de preparare

Topești ciocolata  albă pe baie de aburi. Bați albușurile spumă tare, adaugi zahărul pudră și mixezi până acesta se topește.

Adaugi peste albușuri, în fir subțire, ciocolata topită, iar la final încorporezi budinca. Pui compoziția în pahare sau cupe și le introduci în frigider pentru 2-3 ore înainte să le servești.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.