Home / Copil / De Sărbători, dăruiește un cadou copiilor susținuți de Asociația Mia’s Children, la Plaza România

De Sărbători, dăruiește un cadou copiilor susținuți de Asociația Mia’s Children, la Plaza România

Pentru al doilea an consecutiv, Plaza România te invită să devii Moș Crăciun pentru unul dintre copiii din mediile sociale defavorizate,  susținuți de Asociația Mia’s Children și să îi ajuți să se bucure de frumusețea sărbătorilor de iarnă. Între 6 – 22 decembrie, zeci de ghetuțe ale copiilor din programele educaționale Mia’s Children, amplasate în zona Rotonda de la parterul Plaza România, așteaptă să fie umplute cu cadouri de cei care doresc să facă o faptă bună.

Fiecare dintre perechile de ghetuțe este însoțită de numele copilului către care vor ajunge cadourile și vârsta acestuia.  Cei interesați pot umple ghetuțele cu jucării, haine, rechizite, cărți și dulciuri.

Este cel de-al doilea an în care Plaza România sprijină inițiativa Mia’s Children de sărbători. În 2018, cadourile  strânse de Moș Nicolae au ajuns la peste 40 de copii proveniți din familii nevoiașe, din București și zonele limitrofe.

Mia’s Children este o organizaţie non-profit licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: acela de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați. La Mia’s Children, copiii au parte de educație, consiliere, cursuri de artă, canto, creație literară, teatru, sport și multe alte activități.

Mai multe detalii puteți afla pe plazaromania.ro/ și pe pagina de Facebook Plaza Romania.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.