Home / Evenimente Paptot / Cum să ai o casă sigură pentru copilul tău

Cum să ai o casă sigură pentru copilul tău

DSCF9382

Pe 25 iulie 2013, revista PAP TOT le-a invitat pe tinerele mămici în penthouse-ul de la etajul 13 dintr-un bloc aflat în complexul Evocasa ADAMA din cartierul Titan pentru discuta cu specialiștii revistei și reprezentații Adama despre ce înseamnă o casă sigură și sănătoasă pentru copilul lor.

Viorica Rusu, redactorul-șef al revistei PAP TOT, le-a explicat celor peste 70 de mămici care au răspuns invitație noastre ce condiții trebuie să îndeplinească o casă pentru a oferi siguranța și confortul de care un copil are nevoie.  Psihologul Alex Cojocaru a prezentat principiile psihologice după care părinții ar trebui să se ghideze atunci când își cumpără sau își decorează casa și a vorbit și despre relația dintre părinți, copii casă și condițiile pentra ca aceasta să fie una fericită. După sesiunea de Q&A, mămicile au participat la o tombolă prin care au câștigat 3 vouchere de valori diferite oferite de KIKA. Atât părinții, cât și copiii au savurat croissantele, brioșele, tortinele și cozonacul delicios  oferite de BOROMIR și s-au răcorit cu un suc de fructe de la Becker Bester.

În timp ce părinții au discutat cu psihologul Alex Cojocaru și redactorul-șef al revistei, Viorica Rusu, cei mici s-au distrat împreună cu celebrele personaje. Batman, Stefania și Sportacus de la Ana Party.

După o seară plăcută, plină de informații utile pentru mămici și de distracție pentru pitici, toți invitații noștri s-au bucurat de cadoul delicios oferit de sponsorul nostru ADAMA și de partenerii noștri BOROMIR si KIKA.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.