Cu Strep, piele mai fină după epilare - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Shopping / Diverse / Cu Strep, piele mai fină după epilare

Cu Strep, piele mai fină după epilare

Femeia modernă nu are mult timp la dispoziție și caută permanent soluții de îngrijire simple și rapide, pe care le poate folosi chiar și în intimitatea casei. Epilatul trebuie să devină un ritual de îngrijire nedureros, o metodă simplă și eficientă de a îndepărta părul nedorit. STREP transformă epilarea într-un proces confortabil, cu rezultate de durată. Bucură-te de o piele fină și catifelată timp îndelungat cu benzile de ceară și cremele depilatoare STREP pentru față și corp în ambalaje roz, care țin iritațiile la distanță.

Benzile depilatoare STREP Crystal sunt îmbogățite cu ulei de camelie și vitamina E, care hidratează și protejează pielea împotriva iritațiilor. Ușor de folosit, acestea se găsesc în două variante practice: pentru față și pentru corp. Asigură o depilare perfectă, cu efecte de lungă durată și efort minim. Mai mult, în timp, firul de păr devine mai puțin rezistent și mai subțire.

Crema depilatoare STREP Pink pentru corp are o consistență moale și fluidă, îndepărtând părul nedorit simplu și eficient. Îmbogățită cu extracte naturale de ulei de camelie și vitamina E, aceasta lasă pielea netedă, moale și catifelată. Pachetul conține și o spatulă specială, care te ajută să îndepărtezi cu precizie firele de păr.

Crema depilatoare STREP Viso&Bikini asigură o depilare ușoară și nedureroasă, fiind concepută special pentru zonele sensibile. Cu o compoziție blândă și hidratantă, nu irită pielea și are efect de calmare, datorită extractului de mușețel, care elimină riscul de înroșire.

Spune “ADIO!” părului nedorit și iritațiilor după epilare cu STREP!

Mai multe detalii:

Facebook Strep România

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.