Home / Copil / Conopidă cu orez

Conopidă cu orez

Ingrediente

1 conopidă medie

250 g orez alb

100 g brânză Gruyere

1 ceapă albă mare

4 pahare apă

100 g unt

sare

Mod de preparare

Desfaci conopida buchețele mici, o speli bine și o scurgi. Toci ceapa mărunt și o călești în unt 1-2 minute, adaugi conopida, orezul, amesteci și lași 2 minute, amestecând constant.

Acoperi totul cu apă, nu mai mult, condimentezi cu sare și piper și fierbi, la foc mic, 30 de minute. Pui brânza rasă, amesteci și oprești focul.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.