Home / Evenimente Paptot / Cât de sigure sunt borcănelele?

Cât de sigure sunt borcănelele?

_DSC0079

Iată întrebarea incitantă care a constituit tema primului club al cititoarelor noastre.  În 18 iunie 2013, revista PAP TOT și NESTLÉ le-a invitat pe tinerele mămici la Ambasad’or Play, la un eveniment dedicat alimentelor sigure pentru bebeluși și problemelor pe care le implică diversificarea alimentației.

Peste 40 de mămici au răspuns invitației noastre și au venit însoțite de copii pentru a afla de la specialiștii NESTLÉ cât de sigure sunt mâncărurile oferite de mari producători de alimente pentru bebeluși. Cu acest prilej, echipa Pap tot le-a prezentat invitatelor misiunea pe care și-a asumat-o prin publicația la care lucrează, aceea de a fi un ghid de alimentație sănătoasă credibil, care să le ajute pe mămici în toate etapele de dezvoltare a copiilor lor.

Și cum fiecare inițiativă trebuie să aibă un punct de plecare incitant, am ales tema „borcănelelor“. Cât de sigure sunt, mai ales acum, când se pune atât de mult accent pe calitatea mâncării? La această întrebare și la multe altele a răspuns dr. Valeria Herdea, medic pediatru cu o vastă experiență și cu un deosebit talent de a le împărtăși mămicilor toate secretele îngijirii celor mici. Invitatele noastre au avut prilejul unui dialog extrem de viu și de apropiat, dar și ocazia de a testa produse oferite de NESTLÉ, de a afla cum sunt preparate, din ce ingrediente și prin ce procese tehnologice. Iar cei mici s-au bucurat nu numai de micile surprize gastronomice, ci și de atmosfera plăcută a locului de joacă unde a fost găzduit evenimentul (sala de joacă Ham-Hamy ). Mickey Mouse a fost și el prezent și i-a antrenat pe cei mici la tot felul de jocuri.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.