Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Budincă de dovleac cu griș

Budincă de dovleac cu griș

de la 10 luni

Ingrediente

250 ml lapte; 4 lingurițe griș; 1 linguriță sirop de arțar; 2 gălbenușuri; 100 g dovleac copt; unt pentru uns forma

Mod de preparare

Pui laptele la fiert împreună cu siropul de arțar și când dă în clocot adaugi grișul în ploaie. Lași să fiarbă 10 minute și dai să se răcească.

Pui grișul rece într-un castron, adaugi gălbenușurile bătute, dovleacul copt făcut piure și omogenizezi compoziția.

Ungi o formă mică termorezistentă cu unt, torni compoziția și o introduci în cuptorul încins pentru 20 de minute. Scoți budinca din cuptor, o lași să se răcească și o dai puiului tău. Delicioasă!

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.