Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Brioșe cu mozzarella și roșii

Brioșe cu mozzarella și roșii

Ingrediente

200 g iaurt

250 g făină

300 g roșii cherry

2 lingurițe praf de copt

2 căței usturoi

2 ouă

80 ml ulei

150 g mozzarella

sare

piper

Mod de preparare

Îmbraci o tavă de brioșe cu hârtie de copt. Amesteci făina cu praful de copt și o cerni. Speli roșiile și dai mozzarella pe răzătoare.

Într-un castron, cu ajutorul unui tel amesteci iaurtul cu ouăle, uleiul, usturoiul pisat și la final mozzarella. Adaugi făina, sare și piper și omogenizezi compoziția.

Umpli formele ¾ cu aluat și deasupra așezi roșii întregi sau tăiate felii, după cum dorești. Introduci formele în cuptorul încins la 180°C pentru 25-30 de minute. Trebuie să se rumenească ușor deasupra. Le scoți din forme și le lași să se răcească pe un grătar.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.