Home / Copil / Brioșe cu dovleac

Brioșe cu dovleac

Ingrediente

2 căni făină

1 cană zahăr

2 lingurițe praf de copt

1 lingură scorțișoară măcinată

½ linguriță sare

½ cană cu unt topit

¼ cană lapte

1 cană piure de dovleac

2 ouă

semințe de dovleac

Mod de preparare

Într-un bol amesteci ingredientele uscate, iar în altul ingredientele umede. Pui amestecul umed în cel uscat și amesteci cu un tel până se omogenizează.

Împarți compoziția în 12-14 forme de brioșe unse și tapetate cu făină, presari deasupra semințe de dovleac și le introduci în cuptorul încins la 180ºC pentru 25 de minute. Faci testul scobitorii și dacă aceasta iese curată, brioșele sunt gata!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.