Home / Sarcina luna de luna / Alimentatie / Brânză sănătoasă de caju și migdale!

Brânză sănătoasă de caju și migdale!

Cu siguranță cu toții iubim brânza? Dar dacă ești vegan, ții post sau ai probleme de sănătate cum îți satisfaci pofta? În ajutor îți vine Rawckers, un producător român de brânzeturi sănătoase care s-a născut din dragoste pentru gustul de brânză, ca hrană sănătoasă, dar și din dragostea ce a unit cuplul raw vegan Ștefan & Marisha (foto).

Acestea au la bază nuci caju, migdale activate, culturi vegane și condimente atent selectate. După ce au făcut foarte multe testări ale rețetelor au apărut sortimente precum brânza cremoasă, brânza maturată, cea cu gust afumat sau cu ierburi aromate, cu cărbune negru, ceapă sau chilli. Toate produsele nu conțin urme de lapte sau alte produse de origine animală. 60% dintre consumatorii produselor Rawckers sunt copii. Majoritatea lor au intoleranță la lactoză sau diverse alergii. Brânzeturile Rawckers conțin nuci și de aceea este recomandat ca pentru bebeluși să ceri acordul medicului pentru consumul acestora. Produsele nu conțin substanțe de ameliorare a aromei sau coloranți, toate fiind fabricate numai din ingrediente naturale.

Foarte important, ambalajele sunt eco și reciclabile. Folosesc hârtie bio pentru ambalarea brawnzelor maturate. Iar caserolele pentru cremele de brawnză, unt și brawnza proaspătă sunt realizate din material plastic PLA, care este compostabil.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.