Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Fel principal / Ardei umpluți cu varză și Feta

Ardei umpluți cu varză și Feta

Ingrediente
4 ardei mai mici portocalii, roșii sau galbeni;

½ varză mică;

1 lingură ulei de măsline;
sare;

2 linguri sos de soia;

100 g brânză Feta;

ulei pentru uns vasul

Mod de preparare

Scoţi cotoarele ardeilor, îi speli şi îi pui la scurs.

Toci varza fin, o freci cu puţină sare şi o pui la călit în uleiul de măsline. Laşi până scade zeama lăsată. Dai vasul de pe foc, adaugi sosul de soia, brânza tăiată cubuleţe şi amesteci.

Umpli ardeii cu compoziţia de varză, îi aşeyi într-un vas termorezistent uns cu ulei şi îi introduci în cuptorul încins la 180°C timp de 20 de minute.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.